Over ons

Een fijne klik is goud waard! Een goede training is meer dan inhoud.

Onze energie en arbeidsethos zijn gelijk, maar wij zijn niet hetzelfde. We love the difference!

Wij zijn Ingeborg Ooms en Daniëlle de Rooij en delen een gemeenschappelijke passie voor groei, ontwikkeling en verbinding. In 2017 hebben we 3D Talent opgericht. Wij hebben met veel plezier al honderden groepen en teams begeleid in bewustwording en talent- en teamontwikkeling. Als trainers vullen wij elkaar goed aan en we zijn perfect op elkaar ingespeeld. We hebben oprecht plezier in wat wij doen. Mensen ervaren ons als energiek, inspirerend en vakbekwaam.

Onze missie

Een positieve wereld, waarin iedereen mag groeien en bloeien!

Vanuit jouw authentieke, unieke jij, leren we mensen te verbinden met zichzelf en met de ander. Wij inspireren om te groeien en te ontwikkelen, zowel individueel als in teamverband. Wij maken mensen meer bewust en creëren begrip. Op deze manier dragen wij bij aan een positieve wereld door mensen talentvol te verbinden met hun eigen unieke kwaliteiten en hen te leren hoe deze op een succesvolle manier in te zetten, waardoor persoonlijke en professionele groei ontstaat.

Waar staan wij voor?

Visualiseren en de kracht van de verbeelding. Actie is reactie!

Onze naam 3D Talent staat voor de 3 dimensies ik, jij en wij en voor visualiseren. Wij geloven in de kracht van de verbeelding. In onze trainingen zetten we om die reden visuele methodes in. Door zaken en gedrag letterlijk in beeld te brengen of op de kaart te zetten kom je snel tot de kern. Het visualiseren van situaties, gedachten en gevoel maakt zaken helder en concreet. Daarnaast wordt de kans dat je je doelen gaat bereiken groter door ze te visualiseren. Met speelse werkvormen gaan mensen uit het hoofd door te doen. Het activeert leren en ontwikkelen en zo kom je snel tot de kern. Wij zijn ervan overtuigd dat je makkelijker leert als je plezier ervaart. Tijdens onze trainingen zijn wij in staat om op een luchtige manier snel tot de kern te komen en hierbij te spiegelen en te confronteren als dit nodig is.

Daniëlle de Rooij

Enthousiast, toegankelijk en een natuurlijke verbinder

Ingeborg Ooms

Energiek, gedreven en intuïtief sterk

Onze Aanpak

Elke training op maat ontwikkeld, afhankelijk van de doelstelling en het gewenste resultaat.

Of het nu om een team, een groep of een individu gaat, wij ontwikkelen trainingen en coaching op maat, want iedereen is anders. Wij starten een traject met een live of digitale kennismaking, waarbij we gezamenlijk de doelstelling van de training of coaching en het gewenste resultaat formuleren. Een training met meer dan acht deelnemers begeleiden wij samen om de kwaliteit van de training te kunnen waarborgen. Bij grote opdrachten zetten wij ervaren en geaccrediteerde trainers in uit ons netwerk. Op ons kantoor in Mijdrecht hebben wij een eigen ruimte voor training en coaching tot onze beschikking.

Historie

Hoe het ooit begon...

Wij hebben elkaar leren kennen tijdens onze studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Sociaal en communicatief hebben wij ons daar sterk ontwikkeld. Gastvrij zijn en verbinding creëren zijn ons met de paplepel ingegoten. Jaren later kwamen we elkaar weer tegen bij Randstad HR Solutions, waar we beiden werkten als trainer en coach. Samen met onze collega Masja van Loon ontstond het idee om zelfstandig te gaan ondernemen en voelden we alledrie de ambitie om te groeien. We zijn in 2017 met veel plezier 3D Talent gestart. Masja is inmiddels met haar gezin geëmigreerd naar Bonaire en is op afstand nog steeds ontzettend waardevol voor ons.