Training & Coaching

Krijg inzicht in hoe je optimaal samenwerkt, effectief communiceert en nog succesvoller wordt.

Trainingen

Trainingen

Wil jij een goed samenwerkend team, waarin ieder teamlid zijn talent optimaal kan inzetten en waar de verschillen in gedrag worden gewaardeerd? Een team waar ruimte is voor open communicatie en eerlijke feedback? Wij gaan graag in gesprek met jou over wat onze teamtrainingen kunnen opleveren. Wij sluiten aan op de leer- en ontwikkelbehoefte van het team. Onze trainingen zijn incompany en op maat. Wij combineren regelmatig indoor- en outdoor activiteiten met onze trainingen.

Lees meer
Trajecten

Trajecten

Wil je met een team of organisatie een duurzaam traject inzetten voor bijvoorbeeld het ontwikkelen van potentiële talenten, teamontwikkeling of om een cultuurverandering binnen de organisatie te ondersteunen? Wij bieden verschillende trajecten aan gedurende een langere periode, waarbij deelnemers echte stappen maken. We trainen binnen deze trajecten o.a. op leiderschap, persoonlijke effectiviteit, communicatie, wendbaarheid en de mate van beïnvloeden. We ontwikkelen alles op maat bij 3D Talent.

Lees meer
Inspiratiesessies

Inspiratiesessies

Heb je behoefte aan een leuke en leerzame activiteit of wil je een luchtige, korte teambuilding organiseren? Denk eens aan een inspiratiesessie van 3D Talent. In een half dagdeel krijg je toelichting over onze methodes inclusief de eerste tips en we zorgen voor een leuke, interactieve werkvorm die voor de nodige teambuilding zorgt. Proef bijvoorbeeld aan de grenzeloze mogelijkheden die de wereld van verschil van MapsTell biedt in het kader van gedrag en communicatie óf ga met je team een eerste kennismaking aan met Blauwprint Ⓡ en de miniaturen in de zandbak.

Lees meer
Coaching

Coaching

Heb jij als leidinggevende behoefte om te groeien in je functie of in jouw leiderschapsrol? Of heb jij medewerkers met vragen over loopbaanontwikkeling of samenwerking? Wij bieden coaching op verschillende gebieden aan en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Lees meer